به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر وحيد احمدي در آيين افتتاح سيزدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي در جمع خبرنگاران گفت: امسال شاهد برگزاري سيزدهمين جشنواره شيخبهايي هستيم كه در زمينه فنآفريني برگزار ميشود و ميتوان گفت در سالي كه با عنوان اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال نامگذاري شده، جايگاه چنين جشنواره و نمايشگاهي بيش از پيش حائز اهميت است.
وي با تاكيد بر اينكه از سال قبل فضايي با عنوان «نشا» (نقطه شروع ارتباط) در جشنواره ايجاد كرديم، اظهار كرد: نشا يك فضاي منحصر به فردي است كه در جشنواره ملي فنآفريني شيخبهايي در اختيار سازمانهاي بزرگ، شركتها و سرمايهگذاران براي مذاكره اختصاصي با فنآفرينان گذاشته ميشود و در اين دوره از جشنواره نيز فضايي براي بازرگانان به منظور بازاريابي و فروش محصولات دانشبنيان در نظر گرفته شده است.
احمدي با اشاره به حضور فعال شركتهاي دانشبنيان در اين نمايشگاه و اهميت آن، افزود: ارتباط رو در روي افراد داراي ايده با مجموعههاي سرمايهگذار و تجاريسازي ايدهها تحت عنوان «نشا» يكي از مهمترين و اصليترين حركاتي است كه در اين جشنواره انجام ميشود، چرا كه در اين رويداد علاوه بر حضور صاحب فناوري، خريدار نيز وجود دارد.
وي به سومين المپياد ملي طرح كسب و كار دانشجويي به عنوان رويداد جانبي جشنواره شيخ بهايي نيز اشاره كرد و گفت: اين المپياد ايدههاي نو مبتني بر فناوري كه قابليت تجاريسازي آن به اثبات رسيده باشد را در قالب يك نقشه راه تجاريسازي (طرح كسب و كار) پذيرش كرده و مورد داوري قرار ميدهد.
معاون پژوهش و فناوري وزير علوم اظهار كرد: اين جشنواره از دو بخش مسابقهاي و غيرمسابقهاي تشكيل شده كه در بخش غيرمسابقهاي نمايشگاهي از فرصتهاي سرمايهگذاري و معرفي ابزارهاي نوين براي تامين مالي با همكاري فرابورس برگزار خواهد شد و در بخش مسابقهاي نيز طرحهاي ارائه شده ارزيابي ميشود.
احمدي با بيان اينكه 800 طرح دانشجويي در اين جشنواره ارائه شده كه 90 طرح غربال و 26 طرح انتخاب شده، تصريح كرد: در اين جشنواره دانشگاههاي آماده سرمايهگذاري نيز دعوت شدهاند تا بتوانند آنها هم در طرحهاي ارائه شده سهيم باشند.
معاون پژوهشي و فناوري وزير علوم تاكيد كرد: تلاش شده تا در اين جشنواره نوآوريها و حركتهاي جديدي با رويكرد فرهنگسازي انجام شود و در كنار آن سعي شده تا عملياتي كردن طرحهاي نو به عنوان يك اتفاق رقم بخورد و در حال حاضر شركتهاي بزرگ در حال گفتگو هستند و بحث از طرح موضوع عبور كرده است.
وي نشستهاي انتقال تجربه را از ديگر رويدادهاي جشنواره سيزدهم شيخ بهايي نام برد و اضافه كرد: در اين نشستها تجربيات كارآفرينان و فنآفرينان در سه گروه ارائه ميشود. علاوه بر آن در اين دوره از جشنواره اقدام به معرفي ابزارها و مدلهاي نوين توسعه كارآفريني خواهد شد.
احمدي در پايان با اشاره به اينكه سال گذشته 100 ميليارد تومان خروجي جشنواره شيخ بهايي بوده كه 77 ميليارد تومان آن متعلق به فنبازارها است، ادامه داد: در سال 95 چيزي حدود 280 ميليارد تومان قرارداد دانش فني داشتهايم و صادرات محصول نيز كردهايم. همچنين طي بيش از دو سال گذشته 520 ميليون دلار صادرات دانش فني انجام شده است كه در اين نمايشگاه شاهد حضور مجموعهاي از شركتها هستيم.
سيزدهمين جشنواره ملي فنآفريني شيخ بهايي صبح روز هفتم ارديبهشت سال جاري با افتتاح نمايشگاه جانبي رسما آغاز به كار كرد و عصر روز هشتم ارديبهشت با معرفي برگزيدگان به كار خود پايان داد.
تعداد بازدید : ۵۳۷ تاریخ: 1396/02/10
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان میزبان صنایع بزرگ و فعالان صنعت نفت
بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که از 18 تا 21 اردیبهشت ماه در م…امضای قرارداد ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
شهرداری اصفهان با هدف گسترش همکاریهای مشترک و تامین نیازهای فناورانه خود با شهرک علمی و تحقیقاتی ا…ظرفیت ویژه جشنواره شیخبهایی در توسعه پایدار و حل مسائل استان
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با حضور استاندار، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفه…